Fragore Moto Guzzi SP3 Fragore Moto Guzzi SP3
Vandaag eten we handgemaakte Moto Guzzi con Fragore. Italiaanse pot dus? Nope, manga in je pasta! In de keuken staan namelijk de Italiaan Maurizio... Fragore Moto Guzzi SP3

Vandaag eten we handgemaakte Moto Guzzi con Fragore. Italiaanse pot dus? Nope, manga in je pasta!

In de keuken staan namelijk de Italiaan Maurizio Carraro en de Japanner Fujita Koichi. Zij samen gaan een Moto Guzzi SP3 1000 uit ’89 voor u bereiden. Carraro en Koichi verstaan elkaar nauwelijks maar de taal van de keuken is universeel. De stuurkuip en het zitgedeelte wordt een Japanse aangelegenheid, Italiaans de motor (duh) en het rijwielgedeelte! Neem rustig nog een slok want de bereidingstijd is enkele weken.

[… ]

Ping, serveren alstublieft!

Goedendag, voor u staat een Moto Guzzi-blok bereidt met een stuurkuip met excentrisch geplaatste koplamp, een solo zitgedeelte met gecoupeerd subframe, handgemaakt stuur en clip ons, een aangepast instrumentarium, een uitlaat uit eigen keuken smaakvol gecombineerd met een Virex einddemper, LED knipperlichten, zijpanelen met roosters, Bilex voetsteunen en een handgeklopte metalen tank. Ter verlichting en smaak is de airbox weg gelaten. Smakelijke kilometers!

Otto Valvole

Twee wielen zijn genoeg. Cilinders idem. Is dat alles dan ook nog van Europese makelij, dan mag je Otto wakker maken met een dubbele espresso (en een scheutje 20W50 graag).

No comments so far.

Be first to leave comment below.