De Russische Sherp Heerst! De Russische Sherp Heerst!
Hoewel Russische engineering niet al te verfijnd is, kunnen de dames en heren uit de Russische Federatie best wel wat aardigs in elkaar schroeven.... De Russische Sherp Heerst!

Hoewel Russische engineering niet al te verfijnd is, kunnen de dames en heren uit de Russische Federatie best wel wat aardigs in elkaar schroeven.

Denk maar eens aan het Caspian Sea Monster. Weinig verfijnd, maar damn, wat was dat een bruut apparaat! Dat geldt overigens ook voor de Buran, de Russische versie van de Space Shuttle.

Een stuk recenter, als in nieuw op de markt, is de Sherp. Een soort terreinwagen met loeigrote banden, waarmee je echt ALLES aankan. Driften op sneeuw en ijs? Kan! Een paar betonnen barrières nemen? Geen probleem! Dwars door een zwaar besneeuwd bos heen raggen? Stukje taart! En als het echt moeilijk wordt, geeft de Sherp nog steeds geen krimp, want ook door het ijs zakken maakt geen ruk uit voor de Sherp.

En het mooiste van alles is misschien wel dat de Sherp voor zo’n intens bruut apparaat nog niet eens zo vreselijk duur is. Vanaf $65.000,- staat ‘ie bij je voor de deur. Geen koopje, maar als je ziet wat je er allemaal mee kan, best okay! Check hieronder een demo-video van de Sherp, waarin ze helemaal los gaan op en in het Russische ijs. Ik wil dit echt zo ontzettend hard!