Rich zijn Elektrieke Rat Rich zijn Elektrieke Rat
Sorry witmensen, jullie gaan nooit zo cool worden als negers. Maar zij met een pigmentvoorsprong hebben dan weer een dikke kluif om te matchen... Rich zijn Elektrieke Rat

Sorry witmensen, jullie gaan nooit zo cool worden als negers. Maar zij met een pigmentvoorsprong hebben dan weer een dikke kluif om te matchen met Rich Benoit.

Die doet op weinig pretentieuze wijze verslag van zijn autoknutselhobbie. Met 1 miljoen abonnezen in zijn Youtube-kanaal gaat dat best dikke prima, zeker na zijn fittie met Tesla.

Eén van die projecten is het voorzien van zijn 90 jaar oude Ford rat rod van het elektrisch hart ener Zero motorsikkol. Niet de meest logische combinatie, en zeker niet de best passende. Het begint met inspiratie en duc tape, uiteindelijk is het een kwestie van de juiste mensen bij elkaar rapen met een 3D-printer en echte vakmanschapskills.

Steun zijn Patreon, dan kan ie misschien een betere microfoon kopen, zoals Barcroft Cars:

Otto Valvole

Twee wielen zijn genoeg. Cilinders idem. Is dat alles dan ook nog van Europese makelij, dan mag je Otto wakker maken met een dubbele espresso (en een scheutje 20W50 graag).