Kraft Durch Freude Kraft Durch Freude
Wanneer een Volkswagen Kever verhotrod wordt, is het dak meestal het eerst dat er aan gaat en terecht, want een gechopte Beetle ziet er... Kraft Durch Freude

Wanneer een Volkswagen Kever verhotrod wordt, is het dak meestal het eerst dat er aan gaat en terecht, want een gechopte Beetle ziet er gewoon super slick uit. Drew Strunk, uit Cincinnati Ohio, van Dropped Axle Productions, deed dat ook, alleen net even een stukje extremer. Zie hier de KDF Mangler. Waarschijnlijk de aller laagste, platste en langste Volkswagen Kever op aarde. Speedhunters heeft hem laatst geïnterviewd over zijn creatie en op de vraag hoe hij er bij kwam om zo ongeveer de meest extreme Hot Rod Beetle te bouwen, antwoordde hij als volgt:

I just wanted to be over the top. Take all the ideas I had, along with all the metal working skills I have learned to this point and but put it all together. Also I just like some of Ed Roth’s old cars. 

Het resultaat is in ieder geval fantastisch. Hier onder een aantal foto’s van de KDF Mangler en op Speedhunters nog meer beeldmateriaal.