You’re doing it wrong You’re doing it wrong
Dus je wilt graag een Italiaanse sportwagen, maar hebt daar uiteraard geen geld voor(over). Italiaanse sportwagens zijn naast matige kwaliteit namelijk ook nog eens... You’re doing it wrong

Dus je wilt graag een Italiaanse sportwagen, maar hebt daar uiteraard geen geld voor(over). Italiaanse sportwagens zijn naast matige kwaliteit namelijk ook nog eens schokkend duur. Wat te doen? Heel simpel: aan de slag met polyester matjes, een aftandse Pontiac Fiero, wat van Google getrokken fotootjes van een Lamborghini Murcielago en uiteraard heel veel tijd. Enig verstand van verhoudingen is wel gewenst, maar helaas niet aanwezig, gezien de onderstaande foto’s. Vervolgens getuigt het dan wel weer van enorm veel lef om er gewoon glashard 45.000,- dollar voor te durven vragen (dat bedrag wordt niet op de site genoemd, maar wel in de mail die we hebben mogen ontvangen). Oh ja, er ligt GEEN V12 in de knutselkar. Een nepkapje over de V6 doet de truuk, samen met een extra stoere knalpijp, om er toch nog wat geluid uit te krijgen…

 • pedigree

  08/09/2011 #1 Author

  Die Fiero kom je ook nogal eens tegen als nep-Ferrari en nep-Diablo: http://uglyc.at/google.nl/a1

  • Roth

   08/09/2011 #2 Author

   En vrijwel één voor één spuuglelijk. Wat ik niet begrijp van die gasten is dat wanneer je dan toch zo veel tijd steekt in het bouwen van je eigen auto, waarom dan niet zelf iets ontwerpen?

   • pedigree

    08/09/2011 #3 Author

    Tsja, dat brengt geen status met zich mee. De meeste Amerikezen hebben nog nooit één van deze Europeanen in het echt gezien.

    In Dordt rijdt er een Fiat Barchetta rond die semi-geconverteerd is naar een Ferrari.

    Heeft er op RC nooit een post gestaan van een stelletje Polen die ooit een complete, toen nog nieuwe, Mercedes AMG-coupe met de hand hadden nagebouwd?

   • Roth

    08/09/2011 #4 Author

    zo zonde van de huisvlijt. echt