Customizing gone wrong Customizing gone wrong
Customizing heerst. Punt! Zonder Customizing geen Hot Rods. Zonder Hot Rods geen HotRoth.com. Zo simpel is het. Maar wat de neuk is dit. Antti... Customizing gone wrong

Customizing heerst. Punt! Zonder Customizing geen Hot Rods. Zonder Hot Rods geen HotRoth.com. Zo simpel is het. Maar wat de neuk is dit. Antti Rahko heeft een Mercedes 300 turbodiesel gepakt, die tot bijna 9 meter verlengd, er rommel van 40 verschillende auto’s op gedremeld, 36 spiegels er op geplakt en 86 lampen er aan vast geschroefd. Dat laatste is dan ook wel nodig om tijdig gewaarschuwd te worden wanneer Antti er aan komt kachelen. Tijd genoeg om te schuilen voor zoveel autoleed. Het zit technisch vast allemaal heel mooi en netjes in elkaar met een meesturende achteras en dergelijke, maar “Less is More” komt niet in Antti’s vocabulaire voor.

 • Toxteth

  28/05/2011 #1 Author

  En op zaterdag door de wasstraat is er ook niet bij.

 • Roth

  28/05/2011 #2 Author

  ook fijn wanneer een lampje het niet meer doet door een gesprongen zekering…

 • barq

  29/05/2011 #3 Author

  Als je ‘m wilt hebben, heb je het dubbele budget nodig. Een Antonov om hem in te vliegen en de rest om de ongetwijfeld dijenkletsende heren van de RDW om te kopen.

 • Robbie

  07/06/2011 #5 Author

  De enige die een glimlach op zijn gezicht kan krijgen bij het zien van dat aerodynamica niet werkt bij een opeenstapeling van aerodynamische modellen, moet een pompbediende zijn (of worden).