Carbagerun Update 4 Carbagerun Update 4
Langzamerhand begint het tijd te worden om de boel te gaan pimpen. Technisch is de bus namelijk inmiddels helemaal het mannetje. Zeker nadat de... Carbagerun Update 4

Langzamerhand begint het tijd te worden om de boel te gaan pimpen. Technisch is de bus namelijk inmiddels helemaal het mannetje. Zeker nadat de onderkant van de bus door Werner de Gier van The Oldskool Kustom Speed Club is geïnspecteerd en goed bevonden. Het is alleen door de staat van de carrosserie helaas nog geen tijd om de bus een andere kleur te geven, dus dan maar wat andere kleinere, maar toch ook niet geheel onbelangrijke zaken. Zoals een Vintage brandweer/politieauto sirene uit Amerika. Het ding werkt op 12 volt en klinkt als de eerste maandag van de maand. Oppassen geblazen dus, want de run zou hierdoor zomaar vele honderden euro’s duurder uit kunnen vallen en daar hebben we uiteraard geen trek in.

Werner krikt de bus op om er achter te komen dat de veerschotels geen spatje roest vertonen. Goed nieuws dus.

De sirene in kwestie, net nadat hij bij zijn oude baasje is opgehaald.

De tuimelschakelaar waarmee de hel losbreekt:

De perfecte plek is gevonden. even wat gaatjes boren, Novarox smeren, de boel vastdraaien en een rubbertje om de kabels heen, zodat er geen water naar binnen komt.

De tuimelschakelaar ingebouwd en morgen even de bedrading aansluiten. Nu nog wat tekst er bij met een waarschuwing dat je er met je tengels van af moet blijven (het afdekkapje zegt eigenlijk al genoeg)

En zo klinkt het dan: